PAGINA'S CONTACT LOCATIE

 

 

 

Home

Over ons

Contact

Harregatplein 23H (Bezoekadres)

3214 VP Zuidland

 

Dorpsstraat 282 (Postadres)

3191 VH Hoogvliet

 

Tel. 010-4161057

info@dih-techniek.nl 
 

Website: Hademax - Barendrecht

Waarom DIH Techniek?

D.I.H. Techniek richt zich voornamelijk op de MKB en elektro- en data/telecommunicatie installateurs, waarbij D.I.H. Techniek in een ondersteunende functie kan optreden. Dit ondersteunen kan op verschillende manieren;

  • Uit een totaal bestek aanvraag de data installatie eruit filteren en hiervoor een op het bestek gerichte offerte maken. Hiermee ondervangt D.I.H. Techniek direct eventuele mismatches in een bestek en bent u er zeker van dat er geen dingen worden vergeten.
  • Wanneer u al een opdracht heeft voor het aanleggen van een data netwerk,  maar u heeft eigenlijk geen mankracht in huis om het uit te voeren. Dan kan D.I.H. Techniek aan de hand van uw gegevens een offerte maken en eventueel deze werkzaamheden geheel voor u uitvoeren.
  • Een ontwerp samen met een kosten berekening maken voor een glasvezel netwerk. Wel of niet redundant uitgevoerd.
  • De door derde aangelegde glasvezel kabel afmonteren op pigtails of connectoren.
  • Het oplossen van storingen in uw koper- en glasvezel netwerk.
  • Plaatsen, aansluiten en patchen van actieve componenten.

 

Vanzelf sprekend zullen de eventuele bouwvergaderingen en overleggen door D.I.H. Techniek worden bijgewoond. En eventuele wijzigingen in het werk samen met de eventueel hieruit voortvloeiende consequenties met u als opdrachtgever bespreken. Tot slot zal er na een installatie een meetrapport en revisie tekeningen worden overhandigd. Wanneer het netwerk moet worden voorzien van een certificaat zullen wij deze ook aanvragen en aan u overhandigen. 

 

De steeds grotere vraag naar bandbreedte en snelheden verplicht u om goed naar de toekomst te kijken. Internet of Things zorgt ervoor dat u anders naar uw netwerk moet gaan kijken. Zowel in het passieve gedeelte maar zeker ook in ( het beveiligen van ) uw actieve netwerk. Wat wilt u nu en in de nabij toekomst met uw netwerk. D.I.H. Techniek kijkt en denkt graag met u mee.


Waarom DIH Techniek?

Ervaring sinds 1994

Service

Kwaliteit

Onafhankelijk

Ondersteunend

Meedenkers